Dec 11, 2009

16 Ebook Terbaik & Percuma - Download sebelum tamat

3 comments
=================================================================
Download Teknik Mendapatkan 1.5GB Hosting Percuma di http://1GBhostingPercuma.info/?e=shinobisr@yahoo.com
=================================================================

Antara judul ebook yang diberikan percuma:

1) Panduan AutoViral
2) 10 Tips Beriklan di Radio
3) Panduan Membeli di eBay
4) Panduan Mengurangkan Kegemukan
5) Teknik Membuat Part Time RM1000 sebulan
6) ...
7) dan banyak lagi...semuanya ada 15

>> <<


Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Dec 10, 2009

Download Ebook Teknik Mendapatkan 1.5GB Hosting Percuma

1 comments

Teknik mendapatkan 1.5GB hosting percuma. Laporan ni setebal 24 m/s.

Apa yang anda bakal tahu selepas membaca laporan ini?:

  • Anda akan tahu teknik mendapatkan hosting 1.5GB PERCUMA
  • Anda akan tahu tempat mendapatkan DOMAIN Percuma
  • Anda akan tahu cara Pointkan Domain dari tempat lain ke hosting Percuma ini
  • Anda akan tahu cara untuk membuat duit melalui laporan Percuma ini
  • Dan banyak lagi....

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Nov 22, 2009

Pemasangan Autoresponder Percuma di hosting anda

2 comments
Tawaran pemasangan sistem autoresponder percuma di hosting anda. Maksud 'autoresponder percuma' adalah anda tidak perlu membayar langganan setiap bulan. Autoresponder tersebut anda boleh gunakan sepuasnya di laman web anda sampai bila-bila.

Untuk makluman lanjut, sila ke Pemasangan Autoresponder Percuma.

Advertorial

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Oct 22, 2009

Amazon Reloaded - Plugin amazon untuk wordpress

0 comments
Catcheye Malaysia dilancarkan pada 25hb okt nanti - Klik sini untuk info
Membayar anda sehingga 4-level(Join Free) - Klik sini untuk info


Amazon reloaded adalah plugin untuk memasukkan produk amazon di entri blog wordpress anda. Ada 2 plugins disediakan. Bergantung kepada version. Cukup senang untuk diinstall. Hanya ada 6 steps dan penerangan mudah difahami.

Sekadar untuk contoh blog yg menggunakan plugin ni:



Mungkin anda akan memerlukan plugin ni pada masa hadapan - Download di sini (267.31KB)




Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Oct 10, 2009

Download ebook percuma panduan rahsia PPL - Teknik buat duit dgn PPL

0 comments
Clickbank Training Giveaway - Download Percuma
Panduan rahsia PPL - Download Percuma


Pay per lead ataupun nama pendeknya PPL tak dapat dinafikan lagi adalah merupakan antara program yang boleh kita sertai dan buat duit yang paling mudah di internet ni. Kalau anda biasa join program affiliate, google adsense dan sebagainya mungkin anda tahu bagaimana susahnya nak suruh orang klik dan beli produk yang kita promote tu. Akhirnya, setelah penat lelah buat promosi satu jualan pun belum tentu berjaya kita buat.

Tapi lain pula ceritanya dengan program PPL. Sebabnya melalui program PPL kita tak perlu suruh siapa2 beli untuk kita dapat komisen. Kita hanya perlu leadkan orang ke laman web tersebut dan download produk yang ditawarkan percuma tu. Tu dah cukup untuk buatkan kita dapat komisen. Cuma komisen tak la sebanyak komisen program affiliate. Tapi kalau komisen besar pun tapi takde jualan, apa guna kan?

Saya sendiri dah beberapa kali dapat payment dari program PPL ni samada kat akaun Paypal ataupun Maybank saya. Kali ni saya nak share ebook yang cerita dengan panjang lebar tentang program PPL ni. Ditulis dalam bahasa melayu oleh saudara Mohd Fazdlie a.k.a En Dlie. Dalam laporan percuma ni, ini yang anda akan belajar:

1) 4 teknik TERPANTAS untuk jana pendapatan melalui program Pay Per Lead.
2) Bagaimana cara nak jadi TOP AFFILIATE bagi setiap cabaran program PPL.
3) Cara sebenar memastikan penganjur bayar komisyen anda.
4) Beberapa langkah penting yang WAJIB anda tahu sebelum join program PPL.
5) Pendedahan PENTING! : tips yang mampu mengelakkan anda dari ditipu dengan orang tengah yang cuba mengambil kesempatan ke atas anda.
6) Kesilapan besar yang biasa dilakukan oleh 'agen promosi' dalam mempromosikan program Pay Per Lead.
7) dan beberapa maklumat dan info yang perlu anda baca sendiri...!.

>> Download secara percuma di sini.

>> Jika anda berminat untuk mengetahui rahsia mengenai Clickbank pula, anda boleh download secara percuma juga di sini.

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Oct 9, 2009

Ebook Panduan Wordpress - Download

1 comments
Clickbank Training Giveaway - Download Percuma
Screenshot Maybank - Niagasenang.blogspot.com



Ebook Panduan Wordpress adalah hasil tulisan Amanz network. Ebook ini mengajarkan kepada anda tentang cara membina dan setup blog wordpress dari hosting cPanel anda secara step-by-step. Panduan ni sarat dengan imej-imej screenshot bagi membantu anda memahami setiap step yang diajarkan.

Bukan sekadar tu saja, ebook ini juga mengajar anda cara upload files ke hosting menggunakan software FTP. Caranya amat mudah dan cepat. Juga disentuh adalah berkenaan domain, cara posting ke blog anda dan banyak lagi yang lain.

>> Download secara percuma di sini.

>> Jika anda berminat untuk mengetahui rahsia mengenai Clickbank pula, anda boleh download secara percuma juga di sini.

Walaupun anda masih
Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Oct 6, 2009

Download ebook Panduan ebay oleh Sham Raja Adsense

0 comments

Clickbank Training Giveaway - Download Percuma

Ebook Panduan ebay ni adalah tulisan Sham Rajaadsense. Seperti yang kita tahu, ramai usahawan internet di Malaysia yang berjaya menjana ribuan ringgit sebulan hanya daripada ebay. Oleh itu dalam ebook percuma ni diceritakan tentang perkara-perkara asas yang perlu anda ketahui untuk mula menjana duit dari ebay. Antara perkara yang disentuh adalah berkenaan:

1) Kenapa ebay harus menjadi pilihan anda

2) Cara penentuan produk

3) Penghantaran produk

4) Kaedah dropshipping - Anda buat jualan tanpa perlu simpan stok

5) Membuka akaun Paypal

6) Tentang laman lelong Malaysia

dan banyak lagi tentang ebay dan lelong...

Semuanya tak dapat disebutkan di sini. Jika anda mahu mendapatkan ebook percuma panduan ebay oleh sham rajaadsense ni, anda boleh:

>> Download secara percuma di sini.

>> Jika anda berminat untuk mengetahui rahsia mengenai Clickbank pula, anda boleh download secara percuma juga di sini.

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Oct 1, 2009

Download Clickbank Training Giveaway

0 comments
Clickbank Training Giveaway - Download

In My New Audio Training Package, You'll Learn:

In My New Audio Training Package, You'll Learn:

  • My unique 5-step action plan for forcing ClickBank to give you money

  • The only 5 things you'll ever need to start building huge lists of hardcore fans , followers and buyers who send money when you click your mouse. . .

  • Mystical secrets of monetization revealed-- 5 sure-fire ways to crack the code of list cultivation -- and watch your list fall hopelessly in love with you, even if you've "beat them to death" with promoting too heavily before!

  • And much, much more...



Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Jul 29, 2009

Download ebook Unstoppable List Building & Traffic Tips Report

0 comments
1)


Ebook unstoppable list building adalah satu ebook lengkap yang menceritakan teknik membuatkan mailing list ataupun opt-in list anda penuh dan berterusan tanpa henti. Berdasarkan pengalaman penulis ebook ini sendiri mendapatkan 10,000 list hanya dalam masa 2,3 minggu sahaja. Pada beberapa bab awal, teknik2 lain diceritakan untuk mengumpul list emel pelawat dengan cepat sebelum 'rahsia sebenar' diceritakan di bab2 terakhir. Sila download secara percuma di sini.


2)
Ebook traffic tips report mengumpulkan strategi2 membawa traffik ke laman web dan blog anda. Teknik yang diceritakan semuanya praktikal dan mudah untuk dilakukan. Sila download secara percuma di sini.

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Jul 1, 2009

Terhad kepada 350 orang sahaja

0 comments
Ebook ni beberapa minggu lepas penuh kontroversi apabila jualannya terpaksa ditutup atas desakan dan tekanan dari bank-bank dan institusi kewangan. Ini kerana ebook ni mendedahkan rahsia dan teknik memanipulasi sistem kewangan di Malaysia secara sah di sisi undang-undang. Ini antaranya:

  • Teknik membersihkan semua rekod hutang dengan kesemua institusi kewangan dan perbankan di Malaysia.

  • Mampu membuat simpanan 100% daripada pendapatan bulanan.

  • Segala hutang dan bil boleh di bayar tepat pada masanya tanpa perlu menunggu hari gaji.

  • Beberapa teknik yang 'tidak ramai mempedulikannya' untuk memiliki rumah dan kereta idaman!

  • Menguasai teknik penggunaan kad kredit tanpa di kenakan faedah (interest) langsung. Zero interest!.

  • Anda mempunyai tabung kewangan dan simpanan yang kukuh.

  • Boleh mengekalkan gaya hidup tanpa perlu mengikut perut!

  • Memenuhkan akaun ASB anda sampai ke tahap maksimum iaitu RM200,000!

Semuanya diterangkan dengan jelas dan terperinci. Berdasarkan pengalaman peribadi penulis. Yang paling mengejutkan, rupa-rupanya kita boleh gunakan kad kredit tanpa dikenakan sebarang interest oleh pihak bank. Rahsia yang selama ni cuba ditutup oleh mereka. Kini, kalau anda merupakan 350 orang pertama yang bertuah dan bertindak cepat, anda akan sempat untuk memiliki ebook ini di sini: http://www.pengurusankewangan.com/

Selepas 350 pembeli, jualan akan diTUTUP. Pada masa entri ini ditulis(2.30pm, 02 julai 2009) lebih 100 jualan sudah dilakukan dan sedang terus meningkat. Jadi, samaada anda sempat ataupun tidak bergantung kepada samaada anda buat pembelian sekarang ataupun tidak.

Terhad kepada 350 orang sahaja. http://www.pengurusankewangan.com/

Jun 24, 2009

$0.50 bagi setiap lead yang anda hantarkan. Cepat!!

0 comments
Salam sejahtera kepada pembaca, penjenguk dan subscriber semua,

Hari ni saya nak kongsikan sesuatu yang istimewa tetapi percuma untuk menceriakan hari anda semua..

Saya mahu kongsikan seDOZEN software untuk menghasilkan wang. Hebat kan? Lebih hebat lagi, produk2 ni semua anda boleh rebrandkan sendiri menggunakan laman web dan link affiliate anda sendiri nanti.

Sebenarnya harga asal untuk kesemua software ni adalah US $27/month tetapi untuk beberapa hari yang terhad sahaja anda boleh mendapatkannya secara PERCUMA!

>> http://www.imbuzzsoftware.com/?afid=25579

Tunggu dulu, ni mungkin bahagian yang paling tak mahu anda lepaskan. Untuk tempoh dari 22nd-29th June ini anda boleh refer seberapa ramai orang lain dan anda akan dibayar $0.50 bagi setiap mereka. Kalau kita convertkan ke ringgit Malaysia, bersamaan dengan RM1.75/lead! Nilai ini 6 kali lebih tinggi daripada program PPL yang biasa kita jumpa di Malaysia.

Ini bermakna, dalam tempoh beberapa hari ni anda boleh menggunakan sebaik-baiknya peluang ini untuk mengajak seberapa ramai orang mendapatkan produk hebat ini secara PERCUMA dan pada masa yang sama mendapat RM1.75 daripada setiap mereka.

Ingat, peluang ni akan tamat pada 29 jun ni. Cuma beberapa hari sahaja lagi. Jadi, jangan buang masa lagi untuk download software2 hebat ni dan seterusnya lepas tu anda akan dapat link yang digunakan untuk dapatkan seberapa banyak download. Setiap download yang anda dapat bernilai RM1.75.

http://www.imbuzzsoftware.com/?afid=25579

Baiklah, saya harap saya dah sampaikan perkara ni dengan baik kepada pembaca blog ni dan anda semua pun sempat mengambil peluang ini. Selamat mendownload dan selamat membuat duit! =)

http://www.imbuzzsoftware.com/?afid=25579

May 28, 2009

Admin dihubungi pihak bank suruh hentikan jualan!

0 comments
Saya tak dapat memastikan kebenaran cerita ini. Tapi rata-rata itulah yang orang ceritakan. Admin laman web pengurusan kewangan dihubungi sendiri oleh pihak bank dan beberapa institusi kewangan dan diminta menutup segera penjualan ebook beliau. Kenapa pihak bank dan institusi kewangan takut sangat ebook tu terus dijual? Adakah akan melingkupkan mereka?

Mungkin ini jawapannya. Encik Razif Yusof, admin laman web pengurusan kewangan tu bongkarkan pasal perkara-perkara ni dalam ebook tu:

* Bersihkan semua rekod hutang dengan kesemua Bank di Malaysia.

* Buat simpanan 100% daripada pendapatan bulanan

* Hutang dan bil boleh di bayar tepat pada masanya tanpa perlu menunggu hari gaji.

* Teknik yang ‘tidak ramai mempedulikannya’ untuk memiliki rumah dan kereta idaman!

* Teknik penggunaan kad kredit tanpa di kenakan faedah (interest) langsung.

* Memenuhkan akaun ASB anda sampai ke tahap maksimum iaitu RM200,000!


Semuanya rahsia-rahsia besar dan penting untuk memanipulasi sistem kewangan di Malaysia ni. Tak hairanlah sampai pihak bank dan institusi2 kewangan hubungi dia minta dia hentikan jualan.

Daripada sumber yg boleh dipercayai, atas tekanan yang kuat, jualan ebook teknik memanipulasi sistem kewangan di Malaysia tu akan ditamatkan SERTA MERTA pada 31 MEI 2009 ni! Sebelum jualannya dihentikan, anda boleh beli sekarang.



Mungkin anda fikir anda tak perlukan ebook dan ilmu tu sekarang, tapi mungkin bila tiba masanya nanti anda akan memerlukannya. Untuk maklumat lanjut, sila klik sini.

May 18, 2009

Rahsia blogging - Autopilot

0 comments

1. Nak buat blog yg autopilot? Maksud saya, 100% autopilot! Anda buat dan anda tinggalkan tapi blog tetap diupdate secara autopilot. Hebat? Nak belajar? Download ebook percuma ni di sini.

2. Nak download 20 ebook percuma yg merangkumi banyak aspek perniagaan internet? Antaranya:

1. 5 Langkah Mudah Memulakan Perniagaan Internet
2. 5 Rahsia Sulit Untuk Kaya Di Internet
3. 7 Rahsia Gaya Pos
4. 100 Cara Promosi Tingkatkan Web Trafik Anda
5. Bina Blog Dalam 3 Minit
6. Clickbank Untuk Newbies
7. Kesilapan Usahawan Muda Internet
8. Laporan Adsense Janawang
9. Panduan Daftar Paypal

Kalau nak, sila download di sini.

3. Nak lagi banyak ebook-ebook percuma yg lain? Subscribe la kat http://downloadebookpercuma.blogspot.com cepat2. ;)

::Sila lawat blog untuk info terbaru.

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

May 8, 2009

Ebook 'Teknik Santai RM600 sebulan' versi anda sendiri...

0 comments
Beberapa hari yg lepas, saya ada kongsikan ebook 'teknik santai RM600 sebulan' kepada anda. Di dalam ebook tersebut ada link ke laman kuasarm sy. Melalui ebook tersebut saya dapat pelanggan baru dengan cara menyebarkannya di internet.

Dalam ebook tersebut juga dibuka tawaran kepada sesiapa yg mahu ebook tersebut dalam versi anda sendiri. Maksudnya, ebook tu masih sama tapi link ke kuasarm saya digantikan dengan link milik anda. Anda boleh sebarkannya untuk dapatkan pelanggan. Tawaran ini adalah Percuma.

Ni contohnya.

1) http://www.mediafire.com/download.php?ldggtmxjn5g

Sila download dan baca ebook ni ataupun anda boleh hubungi saya di alamat emel yg terdapat di muka surat akhir ebook ni. Terima kasih.

:: Dapatkan RM0.30 per download dari sini.

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

May 5, 2009

Tawaran terhad: 30 sen per download

0 comments
5/05/2009
Entri ini terdiri daripada 2 bahagian:

1. Tawaran untuk anda mendapatkan komisen tanpa membuat jualan. Anda cuma perlu bawa orang download koleksi ebook percuma dan anda akan dapat RM0.30 ataupun 30 sen bagi setiap download yang terhasil. Produk percuma ramai yang suka. Jadi, dapatkan komisen anda sebanyak mungkin. Untuk maklumat lanjut dan mula membuat komisen anda, sila klik sini.

2. Ramai yang mahu membuat ebook sendiri tapi gagal membuat ecover yg cantik dan menawan. Kalau upah pereka grafik, paling murah pun RM50 untuk 1 cover. Jadi kenapa tak buat ecover anda sendiri? Download panduan buat ecover anda sendiri di sini.

Download panduan buat ecover anda sendiri di sini.


"Teknik Santai Jana RM600 Sebulan"


Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

May 4, 2009

Download - Ebook Teknik Santai Jana RM600 sebulan

0 comments
Dah letih cuba pelbagai teknik jana wang di internet tapi tak pernah berjaya? Baca report ringkas ni dan ini mungkin akan jadi kejayaan pertama anda. Download dan baca.

"Teknik Santai Jana RM600 Sebulan"

Download di sini


Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Mar 31, 2009

Kisah pertama kali saya BENAR-BENAR membuat duit di internet pada 2 tahun lepas. :). Pengalaman berharga dan manis...

0 comments
2 tahun lepas, saya pernah menyertai 1 program di internet. Program tersebut tak lain dan tak bukan tentulah tentang membuat duit melalui internet. Saya pada ketika itu memang sangat berminat dan teruja untuk mengalami sendiri pengalaman menerima duit daripada dunia internet ni. Lebih2 lagi apabila saya sering mendengar pelbagai kisah dan pengalaman mereka yang telah berjaya.

Pada waktu tu, saya memang sudah mula membuat duit daripada program Google Adsense. Namun, jumlah terkumpul di dalam akaun saya pada waktu itu belum cukup untuk membolehkan Google menghantarkan cek kepada saya. Jumlah minimum adalah USD100. Jadi, pada waktu tu saya belum menerima sebarang duit lagi dari internet ni.

Satu hari, saya ke library kampus. Oh ya, lupa pula nak cakap yg saya sedang belajar di ipta pada waktu tu. Pada waktu tu, saya secara tak sengaja telah terjumpa 1 laman web. Sistem yang ditawarkan oleh laman web tu adalah ala2 sistem piramid. Orang kata, program2 mcm ni banyak yg merepek dan menipu. Tapi saya taklah cepat2 tutup laman tu sebab saya nak tahu lebih lanjut lagi.

Saya tengok sistemnya. Rupanya mereka bukan sekadar minta duit dan pusingkan duit tu mcm piramid tu. Rupanya mereka mempunyai produk untuk dipasarkan. Produk2 tu boleh pelanggan download setelah akaun mereka disahkan. Saya dah mula rasa berminat apatah lagi apabila pelanggan akan mendapat bayaran terus ke dalam akaun bank yang mereka berikan apabila ada pelanggan baru yang mendaftar nanti. Maknanya di sini, bukan admin yang menerima duit tersebut tetapi saya akan menerimanya terus ke dalam akaun saya. Wow, ini sudah bagus. Kata hati kecil saya waktu tu. Hehe..

Lalu, walaupun dengan sedikit rasa takut2 saya korbankan(sbnrnya laburkan) juga RM40 saya sebagai kos untuk mendaftarkan akaun dan juga membeli produk. Apabila akaun saya sudah disahkan dalam kurang sejam kemudian, saya terus bergerak ke yahoo groups dan menghantarkan iklan mengajak orang untuk membeli produk2 tersebut dan juga menyertai program itu. Saya melakukannya secara konsisten pada setiap hari. Tetapi masa yang saya gunakan untuk menghantarkan iklan di yahoo groups tak banyak pun. Hanya beberapa minit sahaja sehari. Tetapi, konsisten.

Kemudian....

Berbelas hari kemudian, tibalah saat yang dinanti2. Akaun Maybank saya mula menerima duit. Meledak akaun saya tiba-tiba. Setiap hari dapat paling kurang RM40 iaitu bersamaan dengan seorang pelanggan. Kadang2 RM80 dan pernah juga RM200 sehari. Itu adalah nilai tertinggi saya dapat dalam sehari. Apabila berlaku keadaan seperti ni, saya asyik rasa nak pergi bank semak baki terbaru je. Haha.

Pernah sekali tu saya keluar dengan seorang teman perempuan...sebelum memulakan perjalanan, saya semak baki akaun saya di ATM berdekatan. Kemudian apabila kami tiba di KL Central, disebabkan perasaan yang tak terkawal, saya pun cepat2 beratur di ATM depan mcD tu semata2 untuk semak baki akaun TERBARU. hehehe. Nak tau hasilnya? Dapat RM80 lagi. =) So hari tu belanja free la awek tu. Haha. Waktu tu memang best sangat. Maklumlah, tu lah program pertama buat duit di internet yang betul2 berjaya memberikan hasilnya kepada saya pada waktu tu.

Sebulan kemudian, saya pergi ke latihan industri. Yang ni lagi lucu. Kebetulan bangunan bersebelahan tempat saya latihan industri mempunyai mesin ATM Maybank. Apa lagi, setiap kali lunch hour saya akan ke sana untuk menyemak baki terbaru. Setiap kali tu jugalah saya dapati baki di dalam akaun saya tu bertambah dalam gandaan RM40. Sampaikan elaun yg patut saya terima daripada syarikat tempat saya latihan industri tu pun hampir2 saya lupakan. Elaun waktu tu sebulan RM180 je. Mungkin oleh sebab saya boleh dapat jumlah tu dalam 3 hari je, jadi saya hampir2 terlupa pasal elaun tu waktu tu. Entahlah waktu tu, over exited pula.

Sekarang, saya dah beberapa kali dapat duit dari Google Adsense. Walaupun bukannya setiap bulan, tapi bolehlah juga hasilnya. Begitu juga dengan menjual barangan maya dan daripada program affiliate yang pernah saya sertai. Kalau dijumlah-kan, dapatlah juga dalam RM beberapa ribu.

Oh ya, jumlah keseluruhan daripada program yang saya sebutkan tadi saya tak pasti sangat secara tepat. Tapi mungkin dalam lingkungan RM5000 begitu. Kurang atau lebih sedikit. Kenapa saya tak perasan jumlah total? Sebab pada waktu tu saya jadi SANGAT boros. Asyik nak keluarkan duit je. Nasihat saya, jangan tiba-tiba jadi boros kalau tiba2 ada banyak duit yg masuk ke akaun bank anda pada setiap hari. Hehehe..

Persoalannya, apakah laman web yang saya sertai tu? Dan adakah laman web tersebut masih wujud? Jawapannya, tidak. Laman web tersebut dah beberapa bulan dah tutup. Saya tak rasa laman web tersebut tutup atas sebab nak menipu. Sebab kalau nak menipu dia takkan survive begitu lama. Lagipun, semua pelanggan sebenarnya membayar RM40 tu untuk mendapatkan produk2 yang ditawarkan. Peluang menjana duit seperti yg saya dapat tadi tu adalah atas kehendak sendiri. Ini kerana, semua pelanggan diberikan status reseller iaitu penjual semula. Jadi, bagi sesiapa yang berusaha untuk mempromosi itulah hasilnya seperti saya tadi. Tapi kalau tak promosikan pun, anda sudah dapat produk2 tersebut.

Kalau anda tanya saya, masih adakah program yang hampir2 sama dengan program yang pernah saya sertai tu ataupun jika saya mahu mencadangkan 1 program untuk anda cuba, saya akan cadangkan program ini kepada anda. Saya ada pengalaman, so saya tahu bahawa program ni berpotensi tinggi dan tambahan lagi modalnya rendah. Sertai saya mencuba program ini bersama-sama. 30 hari lepas ni, kita tengok hasilnya. Adakah akan jadi seperti saya dahulu, ataupun tidak? Adakah anda akan dapat RM20(sekurang2nya) dalam akaun bank anda pada setiap hari ataupun tidak? Hanya orang yang mencuba yang akan tahu. Bagi anda yang nak cuba: Register PERCUMA di sini sekarang.

Ketika saya tiba di laman web ni beberapa minit lepas, jumlah ahli adalah 1657. Kini, selepas saya 'refresh'kan page sudah menjadi 1686 ahli. Apa maknanya? Maknanya, laman web ini mempunyai sistem yang meyakinkan dan mampu menarik ahli dan pelanggan baru. Anda boleh cuba sendiri. Lebih awal anda join, lebih banyak pelanggan yang anda dapat nanti. Sekian dan selamat mencuba.

Mar 7, 2009

Access Percuma ke halaman download beratus produk MRR berkualiti...

0 comments
Salam..
Hai..

Mula tengah malam ni 07/03/09 pukul 11.59PM sehinggalah 12/03/09 pukul 11.59PM nanti, semua pelanggan yang buat pembelian Panduan Setup Affiliate yang saya edarkan di http://Panduan-Setup-Affiliate.com akan dapat access percuma ke halaman download ratusan produk MRR.

Preview laman download: http://panduan-setup-affiliate.com/preview_download.html

Untuk pengetahuan, selepas tamat tempoh 5 hari ni, harga panduan setup affiliate ni akan melonjak naik jadi RM40 dan hak untuk access ke laman download produk MRR tu pulak akan dikenakan bayaran sebanyak RM30. Jumlah keseluruhan pada waktu tu nanti, RM70.

So, dalam tempoh 5 hari ni dengan RM30 anda boleh dapat kedua-duanya sekali. Iaitu anda jimat RM40.

So, dapatkan cepat2 before harga jadi RM70 nanti. Sekarang anda jimat lebih 50%.

Apa yg anda akan dapat dengan RM30 tu?

1) Anda dapat panduan setup sistem affiliate anda sendiri. dan....

2) Anda dapat juga produk MRR iaitu produk yang boleh anda jual kembali dan keuntungannya? 100% anda simpan semuanya sekali. ;)

Kempen ni mula 07/03/2009 iaitu tengah malam ni nanti...tamat 5 hari lepas ni. Jangan tangguh2 lagi nanti melepas pulak. Hehe..

Klik sini untuk info selanjutnya pasal produk dan Klik sini untuk preview laman download

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Mar 5, 2009

Anda dibayar untuk Klik

0 comments
05/03/2009

Hai semua,

Untuk post kali ni, sorilah sebab tak ada ebook. Saya akan uploadkan ebook baru pada post akan datang. :-)

Pada post ni, saya nak ajak anda bersama-sama perhatikan update dan income harian saya bersama program paid-to-click di http://income-harian.blogspot.com. Saya baru sahaja mendaftar program PTC isabelmarco 4 hari lepas dan saya berikan update mengenainya pada setiap hari di http://income-harian.blogspot.com dengan screenshot dan image.

Saya bermula dari $0.00 dan sekarang sudah berkembang sedikit demi sedikit. Jangan terlepas untuk lihat update setiap hari . Dapat tengok update earning akaun saya setiap hari...dan saya ajarkan anda bagaimana caranya untuk anda turut serta ;)

Jumpa di sana!=)

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Mar 1, 2009

Download ebook Panduan Pay to Click (PTC)

0 comments
Ebook bahasa Melayu ini mengajarkan step by step tentang paid to click ataupun pendeknya PTC. Dengan imej2 screenshot yang membantu pemahaman anda, jangan ketinggalan untuk mengetahui teknik Paid to Click dengan memiliki ebook ini sekaranng. Ini adalah cara praktikal untuk membuat duit di internet!

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Feb 28, 2009

Download Ebook Panduan Daftar & Lulus Google Adsense

0 comments
Ebook panduan daftar google adsense


Antara kandungannya:

  • Step yg akan dilalui
  • Daftar Blogger
  • Masukkan artikel
  • Daftar Adsense
dan banyak lagi...dengan screenshot sebagai memudahkan pemahaman.

Download Ebook

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Feb 26, 2009

Download Ebook PayPal Secret

0 comments
Pelajari semua rahsia yang anda perlu tahu mengenai paypal termasuk cara mengeluarkan duit anda daripadanya.

Learn step by step from sign up a Paypal account, verify your Paypal without having a credit card and the secret how to withdraw Paypal fund for most international Paypal user(special for Malaysian) that having problem to withdraw their Paypal.

Wait!!! You only waste your money by attending e-commerce seminar or buy e-commerce book if you don’t know how to withdraw paypal.

Why you must have paypal? Paypal is the only payment processor you can use in eBay. And what? eBay is the largest auction and making money website. You decide to make money on eBay and you create paypal account. But you will face 2 common problems.

  1. You don’t have credit card, so how to verify paypal?
  2. Now you have money in paypal, but how to withdraw paypal?

Ah ha…I have the solution. For problem one, I has write a list of bank that offer debit card that you can use to verify paypal account. 100% working. For question 2, I have written 3 basic method to withdraw paypal. But again there are sub categories in this basic method to withdraw paypal so you can choose the method you like to withdraw paypal.

But that not all, this e-book show you step by step with picture from sign up a paypal account, verify paypal account, solution for those don’t have credit card and solution for withdraw paypal.

Author: Shahril Bin Samsudin
License: Free
Download Link v2.0(New Version): PayPal Secret Ebook
Download Link v1.0: Unofficial Guide For Paypal

Nak ebook panduan lain? Download di http://www.panduan-setup-affiliate.com/

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Feb 4, 2009

Percuma. Download eBook Panduan Jadi Merchant di PayDotCom secara Percuma

0 comments

Boleh download di sini: http://www.panduan-setup-affiliate.com/

eBook 'Panduan PayDotCom' menyentuh tentang cara-cara daftar dan mewujudkan kempen di PayDotCom step-by-step secara percuma. Ebook ini memberikan penerangan melalui bantuan screenshot demi memudahkan pemahaman.

Hak edar semula dan jual semula diberikan kepada pembaca. Ebook ini mempunyai 29 muka surat.
Jangan terlepas untuk memiliki 1 akaun anda di PayDotCom dan akaun Merchant PERCUMA melalui bantuan dan penerangan daripada eBook ini.

Melalui PayDotCom, Michael Cheney berjaya mengumpul lebih USD2juta. Bermakna, tidak rugi kalau kita turut serta mencuba.

http://www.panduan-setup-affiliate.com/

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....