May 28, 2009

Admin dihubungi pihak bank suruh hentikan jualan!

Saya tak dapat memastikan kebenaran cerita ini. Tapi rata-rata itulah yang orang ceritakan. Admin laman web pengurusan kewangan dihubungi sendiri oleh pihak bank dan beberapa institusi kewangan dan diminta menutup segera penjualan ebook beliau. Kenapa pihak bank dan institusi kewangan takut sangat ebook tu terus dijual? Adakah akan melingkupkan mereka?

Mungkin ini jawapannya. Encik Razif Yusof, admin laman web pengurusan kewangan tu bongkarkan pasal perkara-perkara ni dalam ebook tu:

* Bersihkan semua rekod hutang dengan kesemua Bank di Malaysia.

* Buat simpanan 100% daripada pendapatan bulanan

* Hutang dan bil boleh di bayar tepat pada masanya tanpa perlu menunggu hari gaji.

* Teknik yang ‘tidak ramai mempedulikannya’ untuk memiliki rumah dan kereta idaman!

* Teknik penggunaan kad kredit tanpa di kenakan faedah (interest) langsung.

* Memenuhkan akaun ASB anda sampai ke tahap maksimum iaitu RM200,000!


Semuanya rahsia-rahsia besar dan penting untuk memanipulasi sistem kewangan di Malaysia ni. Tak hairanlah sampai pihak bank dan institusi2 kewangan hubungi dia minta dia hentikan jualan.

Daripada sumber yg boleh dipercayai, atas tekanan yang kuat, jualan ebook teknik memanipulasi sistem kewangan di Malaysia tu akan ditamatkan SERTA MERTA pada 31 MEI 2009 ni! Sebelum jualannya dihentikan, anda boleh beli sekarang.Mungkin anda fikir anda tak perlukan ebook dan ilmu tu sekarang, tapi mungkin bila tiba masanya nanti anda akan memerlukannya. Untuk maklumat lanjut, sila klik sini.

0 comments: