Oct 10, 2009

Download ebook percuma panduan rahsia PPL - Teknik buat duit dgn PPL

Clickbank Training Giveaway - Download Percuma
Panduan rahsia PPL - Download Percuma


Pay per lead ataupun nama pendeknya PPL tak dapat dinafikan lagi adalah merupakan antara program yang boleh kita sertai dan buat duit yang paling mudah di internet ni. Kalau anda biasa join program affiliate, google adsense dan sebagainya mungkin anda tahu bagaimana susahnya nak suruh orang klik dan beli produk yang kita promote tu. Akhirnya, setelah penat lelah buat promosi satu jualan pun belum tentu berjaya kita buat.

Tapi lain pula ceritanya dengan program PPL. Sebabnya melalui program PPL kita tak perlu suruh siapa2 beli untuk kita dapat komisen. Kita hanya perlu leadkan orang ke laman web tersebut dan download produk yang ditawarkan percuma tu. Tu dah cukup untuk buatkan kita dapat komisen. Cuma komisen tak la sebanyak komisen program affiliate. Tapi kalau komisen besar pun tapi takde jualan, apa guna kan?

Saya sendiri dah beberapa kali dapat payment dari program PPL ni samada kat akaun Paypal ataupun Maybank saya. Kali ni saya nak share ebook yang cerita dengan panjang lebar tentang program PPL ni. Ditulis dalam bahasa melayu oleh saudara Mohd Fazdlie a.k.a En Dlie. Dalam laporan percuma ni, ini yang anda akan belajar:

1) 4 teknik TERPANTAS untuk jana pendapatan melalui program Pay Per Lead.
2) Bagaimana cara nak jadi TOP AFFILIATE bagi setiap cabaran program PPL.
3) Cara sebenar memastikan penganjur bayar komisyen anda.
4) Beberapa langkah penting yang WAJIB anda tahu sebelum join program PPL.
5) Pendedahan PENTING! : tips yang mampu mengelakkan anda dari ditipu dengan orang tengah yang cuba mengambil kesempatan ke atas anda.
6) Kesilapan besar yang biasa dilakukan oleh 'agen promosi' dalam mempromosikan program Pay Per Lead.
7) dan beberapa maklumat dan info yang perlu anda baca sendiri...!.

>> Download secara percuma di sini.

>> Jika anda berminat untuk mengetahui rahsia mengenai Clickbank pula, anda boleh download secara percuma juga di sini.

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

0 comments: