Nov 26, 2012

Kongsikan Ebook Anda Di sini

0 comments
Salam sejahtera, Nampaknya telah genap 2 tahun 7 bulan blog ni kering dengan apa-apa update. Tak ada apa-apa ebook terbaru yg saya kongsikan dalam tempoh tu. Minta maaf sebab anda tiba di sini tapi tak mendapat apa yg dicari dalam tempoh tu.

Namun begitu walaupun tanpa update, blog ni tetap mendapat pengunjung yg tiba dari enjin carian terutamanya dari Google. Setiap hari blog ni mendapat berpuluh ataupun beratus hits yg semuanya datang untuk mencari ebook percuma. Blog http://downloadebookpercuma.blogspot.com ini telah mencapai 44988 pageviews dan adalah pada ranking #1 untuk keyword seperti 'download ebook percuma', 'ebook download percuma', 'e-book percuma' dan banyak lagi.

Blog ni juga pada muka hadapan untuk keyword:
1. ebook malaysia free download
2. ebook percuma
3. panduan ebay percuma
4. malay ebook
5. free download ebook malaysia

...serta banyak lagi keyword lain!

Jadi, untuk menghidupkan kembali blog ni saya buka kepada anda untuk kongsikan ebook percuma yg anda miliki ataupun yg anda tulis sendiri. Ebook adalah satu medium untuk mempromosikan sesuatu secara berkesan. Contohnya anda boleh gunakan ebook sebagai pre-launch untuk sesuatu produk ataupun mempromosikan barangan affiliate. Isikan borang di bawah dan tekan submit.
 

P/S: Sila gunakan peluang ini sebelum sedikit bayaran dikenakan untuk mengiklankan ebook anda nanti. :D 

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Apr 25, 2010

Ebook 404 Secrets

0 comments
Tarikh ditambah: 25/04/2010

Ebook 404 Secrets

Tentang cara menggunakan page '404 error' sbg cara untuk membuat keuntungan.

Download di sini

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Ebook Article Writing Tips & Marketing Secret for Non-Writers

0 comments
Ebook Article Writing Tips & Marketing Secret for Non-Writers



Master Giveaway License
• You MAY offer this product as a bonus to a PAID product.
• You MAY include this product on a FREE or PAID membership site.
• You MAY give this product away for free.

Download di sini

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Mar 25, 2010

Buat duit dari Google adsense dengan Teknik ini

0 comments

Program google adsense adalah satu program yang sangat menguntungkan. Ini kerana, melalui program ini kita mampu menjana pendapatan tanpa perlu membuat sebarang jualan. Melalui program ini, kita bukannya dibayar komisen iaitu selepas berjaya membuat sebarang jualan tetapi hanya dengan setiap klik pada iklan adsense yang kita letakkan di web kita.

Selepas kita menyertai program adsense ini, kita akan diberikan akaun kita sendiri. Di dalam akaun tersebut kita boleh mengambil kod iklan adsense yang mempunyai id kita sendiri. Melalui id itulah google akan dapat mengesan jika ada sebarang klik yang berlaku di iklan adsense kita tadi. Cukup bulan, apabila nilai pendapatan terkumpul cukup $100, Google akan bayar duit kita! Best kan?

Mungkin ada juga yang bertanya, bagaimana pembayaran dilakukan? Mudah sangat untuk mengambil duit anda tu. Google menawarkan pembayaran menggunakan western union. Ada juga pilihan menggunakan cek. Tapi bagi saya, western union adalah yang terbaik. Ini kerana kita boleh keluarkan duit tersebut di bank-bank tempatan dengan mudah. Macam keluarkan duit dari akaun simpanan kita. Saya sendiri pernah menggunakan bank CIMB dan Public Bank untuk mengeluarkan duit adsense saya. Saya dapat duit tersebut dalam 3 minit selepas berdiri di kaunter.

Namun, yang menjadi masalah utama bagi sesiapa yang mengikuti program google adsense ni adalah trafik & harga per klik iklan adsense tersebut. Soal trafik tu memang kita semua maklum bahawa untuk sesebuah laman web bisnes tu berjaya (sama ada jualan, affiliate ataupun adsense), mestilah mempunyai trafik yang baik. Tapi selain faktor trafik, faktor harga per klik iklan adsense yang muncul di web/blog kita juga memainkan peranan yang besar sebenarnya.

Sebagai contoh, jika anda mendapat 10 klik yang setiap satunya bernilai USD $0.02 maka anda baru mendapat jumlah keseluruhan USD $0.20 dari 10 klik tadi. Tapi kalau harga 1 klik yang anda dapat bernilai USD $0.70, daripada 10 klik pada iklan tersebut anda sudah pun berjaya mendapat USD $7.00! Anda boleh nampakkan bezanya?

Nyata di sini, selain menumpukan untuk mendapatkan trafik sahaja kita juga perlu berusaha untuk mendapatkan iklan yang mahal. Tapi, bagaimana caranya? Adakah dengan hanya melihat senarai list harga keyword yang mahal dan kemudian memilih salah satu daripadanya untuk dibuat blog? Kalau itu cara anda, percayalah hanya iklan murah yang akan muncul. Sebabnya, orang lain pun menggunakan cara yang sama dengan anda. Akhirnya, iklan yang mahal akan pergi ke laman-laman yang lebih TUA dan OTAI dan iklan-iklan murah sajalah yang sudi muncul di blog anda.

Saya mempunyai pengalaman lebih daripada 3 tahun dalam bidang adsense ini dan telah mencuba pelbagai cara untuk berjaya di dalam adsense. Kini saya kongsikan rahsia yang selama ini saya gunakan sendiri. TEKNIK saya menghasilkan blog yang membawa iklan-iklan adsense yang lebih mahal daripada biasa. Klik di sini untuk download ebook tersebut.

>> Klik di sini untuk mendapatkan ebook ini <<


Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Dec 11, 2009

16 Ebook Terbaik & Percuma - Download sebelum tamat

3 comments
=================================================================
Download Teknik Mendapatkan 1.5GB Hosting Percuma di http://1GBhostingPercuma.info/?e=shinobisr@yahoo.com
=================================================================

Antara judul ebook yang diberikan percuma:

1) Panduan AutoViral
2) 10 Tips Beriklan di Radio
3) Panduan Membeli di eBay
4) Panduan Mengurangkan Kegemukan
5) Teknik Membuat Part Time RM1000 sebulan
6) ...
7) dan banyak lagi...semuanya ada 15

>> <<


Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....

Dec 10, 2009

Download Ebook Teknik Mendapatkan 1.5GB Hosting Percuma

1 comments

Teknik mendapatkan 1.5GB hosting percuma. Laporan ni setebal 24 m/s.

Apa yang anda bakal tahu selepas membaca laporan ini?:

  • Anda akan tahu teknik mendapatkan hosting 1.5GB PERCUMA
  • Anda akan tahu tempat mendapatkan DOMAIN Percuma
  • Anda akan tahu cara Pointkan Domain dari tempat lain ke hosting Percuma ini
  • Anda akan tahu cara untuk membuat duit melalui laporan Percuma ini
  • Dan banyak lagi....

Download ebook percuma, e-book percuma, download ebook bahasa melayu, malay ebook, ebook bisnes, download e-book melayu, e-book percuma....